Infraestructures

La Diputació invertirà 256.000 € en la millora de la carretera Alcoi-Banyeres

Les obres previstes es posaran en marxa durant el mes d'octubre

El Pla Extraordinari d'Inversions de Carreteres de la Diputació ha destinat la quantitat de 765.631 euros per al desenvolupament de dos projectes a la comarca de l'Alcoià-Comtat. Un dels més quantiosos d'aquest pla per a tota la demarcació és la millora de l'accés a la pedania contestana de Sant Rafel , per al que l'ens supramunicipal adjudica 509.276 euros.

El segon projecte, valorat en 256.355 euros, és la millora de dos quilòmetres de la carretera CV-795, en el terme municipal de Banyeres de Mariola, on es procedirà al condicionament del ferm i la millora de la seguretat vial en el tram comprés entre els punts quilomètrics 19,8 i 21,2. Totes les obres d'aquest pla estaran en marxa a l'octubre.

La Diputació té previst invertir per a tota la demarcació 4,3 milions d'euros en obres de millora de la seguretat vial en trams conflictius de 16 carreteres.

L'objectiu de les intervencions és reduir la sinistralitat, les afeccions del tràfic i els costos de manteniment. Les actuacions consisteixen majoritàriament a realitzar obres que siguen financerament sostenibles d'encintat, acerat i separació de fluxos de tràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia