Infraestructures

Últims retocs a l'enllaç de l'N-II i l'AP-7 a Vilademuls

Abertis preveu tenir enllestides d'aquí a uns dies les obres del gran giratori elevat que serà la connexió definitiva al peatge

Els treballs van començar al gener

Abertis està enllestint aquests dies les obres del gran giratori que serà la connexió definitiva entre l'N-II i el peatge de l'AP-7 a Vilademuls, que funciona amb un enllaç provisional des que es va inaugurar a principis del juliol. Fonts d'Abertis, que executa aquestes obres per encàrrec del Ministeri de Foment, han confirmat que els treballs estan molt avançats i que, complint el calendari previst, s'acabaran aquest desembre. De fet, han assenyalat que el final de les obres, que van començar el gener passat, és “imminent, qüestió de dies”. El director general d'Abertis, Josep Lluís Giménez, va explicar el març passat que els canvis de Foment sobre el desdoblament de l'N-II havien fet modificar el projecte inicial de l'accés al peatge i havien obligat a incloure una rotonda elevada per poder fer la connexió entre la via pública estatal i el nou peatge. Giménez ja va fixar llavors el desembre com a data per a l'acabament de les obres del giratori i en aquell moment va afirmar que això faria endarrerir l'entrada en funcionament del peatge. Finalment, però, Abertis va construir una connexió provisional per poder-lo inaugurar l'1 de juliol. Mentrestant es van continuar les obres de la connexió definitiva, que acabaran ara.

LA DATA

01.07.14
És el dia
que es va inaugurar el peatge de Vilademuls. Des de llavors funciona amb un enllaç provisional amb l'N-II.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia