Infraestructures

L'enllaç de l'N-II i l'AP-7 a Vilademuls, en servei

El gran giratori substitueix l'enllaç que estava en funcionament

D'acord amb el calendari previst, ahir va entrar en servei el gran giratori que fa de connexió definitiva entre l'N-II i el peatge de l'AP-7 a Vilademuls. Abertis Autopistas, que ha estat l'encarregada d'executar aquestes obres per encàrrec del Ministeri de Foment, va explicar la setmana passada que es feien els darrers retocs i va anunciar la imminent entrada en funcionament d'aquesta connexió. Aquesta obra, amb la qual també es millora l'accés a la carretera Gi-5142, substitueix la connexió provisional que es va habilitar quan es va inaugurar el nou peatge de Vilademuls, l'1 de juliol passat.

Juntament amb els enllaços existents de Girona sud, Girona nord, Girona oest i Fornells, l'accés de Vilademuls configura la circumval·lació gratuïta de la ciutat de Girona a través de l'autopista AP-7, en la qual s'integra l'N-II, i comporta una configuració de quatre carrils en aquests 20 quilòmetres. El tram comprès entre Fornells i Vilademuls manté la gratuïtat per als moviments interns entre aquests cinc enllaços.

Amb l'obertura de Vilademuls, Abertis va acabar totes les obres del projecte d'ampliació de l'autopista AP-7, que ha representat la creació d'un tercer carril al llarg d'un total de 78 quilòmetres a les comarques de Girona, i que la companyia ha executat en conjunt al llarg de 125 quilòmetres entre la Jonquera i Vilaseca-Salou.

Aquest projecte ha dotat l'autopista de més capacitat i millors condicions de servei per als usuaris de l'AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia