Infraestructures

El pas subterrani de Segur de Calafell, adjudicat

L'Ajuntament de Calafell ha adjudicat la construcció del pas subterrani de Segur de Calafell a l'empresa Copcisa. Les obres, que costen un milió, donen resposta a “una reivindicació que els veïns fan des de fa més de vint anys”, segons el consistori, que preveu que els treballs comencin el primer trimestre del 2015.

El pas subterrani estarà situat a l'altura del carrer Pisuerga i connectarà els carrers Baixador i Lluís Companys. Tindrà 4 metres d'amplada i 2,5 d'altura, amb una rampa i escales d'accés per les dues bandes, i il·luminació a l'interior. El projecte de l'empresa adjudicatària també inclou millores per a la urbanització, segons explica el regidor d'Urbanisme, Rafel Solé.

Des de l'estació de tren de Segur de Calafell fins al límit amb Cunit no hi ha, de moment, cap pas subterrani. Això fa que la via del tren suposi “una gran barrera arquitectònica” per a tothom que vol accedir a la platja, “especialment per a la gent gran, ja que o han d'agafar el cotxe o es veuen obligats a fer un recorregut a peu molt llarg”. A més, aquesta zona s'havia convertit “en un punt amb un cert perill, ja que, en no haver-hi cap pas inferior, algunes persones s'atrevien a creuar la via”. L'alcalde, Joan Olivella, es va comprometre a l'estiu amb els veïns que, si Adif no es feia càrrec del projecte, l'Ajuntament executaria l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia