Infraestructures

L'aeroport de Castelló està custodiat 24 hores per la Guàrdia Civil

El senador Carles Mulet pregunta al govern de Rajoy pel nombre d'agents que fan aquest servei

Davant les queixes del veïnat, de zones rurals i d'associacions ciutadanes de la rodalia de l'aeroport “fantasma” de Castelló de la Plana, el senador de Compromís pel País Valencià, Carles Mulet, ha enregistrat una pregunta al govern perquè explique el dispositiu d'efectius de lña Guàrdia Civil que destinen diàriament i durant 24 hores a controlar i custodiar un aeroport sense activitat.

Els pobles de la rodalia es queixen de la gran quantitat de robatoris en habitatges i propietats agrícoles que s'han vist incrementades mentre observen com una part dels efectius del cos de la Guàrdia Civil destinat en la zona, es dedica a prestar un servei de 24 hores i a controlar aquest aeroport sense cap mena d'activitat.

El veïnat denuncia la presència habitual de cotxes patrulla a l'interior de les instal·lacions d'aquesta infraestructura, mentre els pobles i els camps de la comarca resten desprotegits de vigilància, més encara en aquestes dates estiuenques on històricament solen apujar els delictes de robatori.

Aquesta infraestructura s'ha convertit en un símbol del balafiament i des de l'adjudicació de l'explotació a Lavalin, s'ha silenciat bastant tot allò relacionat a un aeroport reduït a una activitat mínima quasi inexistent.

A més, se sap que les arques públiques han desembossat més de 400.000 euros per contractar empreses de seguretat en vols, malgrat no disposar de cap d'ells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia