Infraestructures

Porqueres enllesteix un espai polivalent a la zona esportiva de Miànigues

És un edifici on hi haurà els vestidors i els lavabos dels equipaments esportius, però també servirà per a esdeveniments com ara la festa major

La zona esportiva de Miànigues, que l'Ajuntament de Porqueres està executant per fases, ja tindrà d'aquí a poques setmanes la peça clau del complex: l'edifici polivalent destinat a donar servei a les diverses instal·lacions que ja hi ha o que estan projectades per entrar en funcionament a curt i mitjà termini.

Es tracta d'un edifici d'un sol nivell, de planta rectangular, orientat de forma perpendicular al camp de futbol. Consta d'una sala polivalent, lavabos i vestidors. Ha costat uns 150.000 euros, posats per l'Ajuntament i per la Diputació (60.000 euros).

El nou equipament serà compartit pels usuaris del camp de futbol i de la pista de tennis (dues instal·lacions existents, junt amb la pista de skate) i, quan entri en funcionament la piscina municipal (previsiblement, l'estiu de l'any que ve) també per als banyistes. El gestionarà el mateix personal que ara es cuida del camp de futbol, on hi ha el bar.

Diversos usos

Al marge de l'activitat esportiva regular, s'utilitzarà en esdeveniments que apleguen molts participants, com ara les curses populars. Així mateix, s'aprofitarà com a espai de suport als actes de la festa major que es fan en aquesta esplanada, com per exemple els concerts de barraques.

Ordenació de l'espai

A l'exterior, s'obrirà un passadís entre el camp de futbol i el nou edifici, s'ordenarà la zona d'aparcament i, al darrere, l'espai que ocuparà la piscina (estarà orientada en paral·lel a l'edifici de serveis) s'hi farà una zona arbrada. El projecte preveu també una canalització de l'aigua pluvial cap a la riera.

LA XIFRA

150.000
euros
costa el nou edifici, que es paga amb recursos de l'Ajuntament i una subvenció de la Diputació.

LA DATA

2017
És l'any
en què està previst que s'estreni la piscina municipal, al costat de l'edifici de serveis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia