Infraestructures

Aturem la C-32 vol fer a Lloret la consulta sobre el ramal

Vol posar en evidència “el dèficit democràtic” dels partits que van tombar el procés participatiu

Critica la hipocresia d'alguns partits de Lloret que en època electoral defensaven la consulta

La plataforma Aturem la C-32 no es resigna al fet que no hi hagi consulta ciutadana a Lloret de Mar sobre el ramal de Tordera a Lloret, i va anunciar ahir que impulsarà un procés participatiu pel seu compte. Per aquest motiu ha convocat una reunió per a dilluns a dos quarts de vuit del vespre al Puntet.

Un dels portaveus de la plataforma, Joan Mora, va explicar que la consulta de Lloret es faria paral·lelament al procés participatiu de Blanes, mitjançant entitats, i la idea és que la mateixa pregunta que es farà en la consulta de Blanes es faci a Lloret. “Falta acabar de definir quantes associacions o persones podrien col·laborar en la jornada, i hem de veure si podrem disposar del padró o no”, va dir. Per Mora, l'organització de la consulta deixaria en evidència “el govern de Lloret”, que en el ple del 21 de desembre va aprovar (amb el suport del PSC, Millor i el PP) no fer la consulta ciutadana sobre el ramal, acordada també per ple. “És com el referèndum de Catalunya, pots estar-hi d'acord o no però t'agradaria saber què pensa la gent”, va resumir Mora. La plataforma no veu clar el gir que va fer el projecte al gener quan es va anunciar que la Generalitat també faria un tram per enllaçar el ramal de la C-32 amb Tossa (es faria un túnel que arribaria a Canyelles). La plataforma critica que “dies abans” de reunir-se amb el llavors conseller Santi Vila, al gener, l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va reunir-se amb membres de la plataforma: “I ens va dir que impulsaria el procés participatiu”, va relatar Mora. Paral·lelament, els assessors han demanat a la Generalitat que els faci arribar el document que indica que es va fer l'aprovació definitiva del projecte, però no els han contestat. Tampoc no ha rebut resposta la petició de l'Ajuntament de Blanes de fer una moratòria del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia