Medi ambient

Draguen el tram final del Fluvià per facilitar la sortida en barca

És una mesura habitual que lidera el Club Nàutic i que està autoritzada des del maig fins al mes de setembre

El tram final del riu Fluvià queda habitualment taponat pels sediments que baixen i queden encallats, de tal manera que sempre queden alguns punts en què la fondària és insuficient perquè puguin passar les embarcacions que queden amarrades riu endins, concretament, en el Club Nàutic Sant Pere de Sant Pere Pescador.

Aquesta setmana passada s’estaven fent aquestes obres que impliquen l’absorció de la sorra dipositada en el fons. L’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, explicava aquesta mateixa setmana que aquesta maniobra fa anys que es fa: “S’ha de fer perquè les barques puguin entrar i sortir del riu. Això es fa entre el 15 de maig i el 15 de setembre gràcies a una autorització que dóna Costes de la Generalitat amb les autoritzacions pertinents de l’ACA i de Medi Ambient.”

La mateixa sorra que es treu es diposita a la platja per tal que “de manera natural”, al llarg de tot l’hivern es recol·loqui on la naturalesa vol. Les maniobres de retirada les s’executen des del Club Nàutic Sant Pere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia