Infraestructures i serveis

Nova fase d’obres al castell i al passeig fluvial de Móra d’Ebre

Les intervencions es faran de manera simultània i s’acabaran a finals d’any

Móra d’Ebre va firmar ahir l’acta d’inici de les obres de la zona fluvial, que recull dues actuacions d’execució simultània: la segona fase de l’estabilització dels talussos del penya-segat del castell de Móra d’Ebre i la recuperació de l’antiga sendera, i la millora de l’accessibilitat del passeig de l’Ebre entre l’embarcador i la plaça de braus. Les dues accions són una continuació de les ja dutes a terme durant els anys 2010 i 2011. Les obres es cofinancen entre la llei de barris, una subvenció directa de Governació per a l’estabilització dels talussos, i una part de recursos propis de l’Ajuntament.

L’àmbit d’intervenció al passeig de l’Ebre és el tram comprès entre l’embarcador i la plaça de braus, d’uns 240 metres lineals que ocupen 7.000 m². Es preveu millorar els accessos existents a l’embarcador, a l’antiga sendera i a la plaça de braus, seguint l’esquema constructiu utilitzat al tram inicial del passeig de l’Ebre.

L’estabilització dels talussos del castell morenc i la recuperació de la sendera tenen un àmbit d’actuació d’uns 160 metres entre la plaça existent a l’ombra del castell i el passeig de l’Ebre. Durant tot el recorregut hi haurà miradors-plaça que permetran enriquir l’experiència i esdevindran superfícies de descans. El termini per a la finalització de les obres és fins a final d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia