Urbanisme

Municipal

Urbanisme dona llum verd al POUM de Valls

El pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de Valls afronta la recta final després que la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat, que es va reunir dimarts, emetés un informe favorable al futur planejament. Aquest vistiplau se suma al de la direcció general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat a la memòria ambiental. A partir d’ara, la tramitació s’ha de completar amb l’aprovació provisional del ple municipal de l’Ajuntament, que es podria celebrar a principis del 2018, i amb l’aprovació definitiva de la Comissió d’Urbanisme.

Segons el consistori, el POUM, que es va aprovar per unanimitat de manera inicial l’any 2014, podria entrar en vigor al llarg de l’any 2018 un cop es completi la tramitació tècnica i administrativa.Un dels punts cabdals del pla és la xarxa viària principal, que estableix dues rondes de circumval·lació. La primera seria una anella exterior que connectaria amb les principals carreteres de la ciutat i que discorreria per l’est a través de l’autovia A-27, pel nord amb un nou ramal que enllaçaria amb el polígon industrial i la carretera del Pla i per l’oest i el sud connectant amb les carreteres del Vendrell, Puigpelat, Nulles i Tarragona. Amb funcions més internes, el nou POUM preveu una segona ronda urbana que tindria el paper de porta d’entrada a les diferents zones de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia