Infraestructures i serveis

Càmera de seguretat a la vil·la romana de Tossa

L’equip de govern vol destinar 378.700 euros a inversions el 2018

L’Ajuntament de Tossa de Mar planeja invertir 378.700 euros l’any que ve. Entre les inversions previstes per l’equip de govern (Tossa Unida i l’edil no adscrita), hi ha la instal·lació de tres càmeres de seguretat, a la vil·la romana dels Ametllers, al dipòsit municipal i al sector de sa Gabarra. Les càmeres tenen un sistema de reconeixement de matrícules en moviment.

L’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich (TU), explica que a la vil·la dels Ametllers ja hi han fet millores en els últims mesos, com ara el tancament perimetral i la instal·lació d’una escala d’accés. El 2018 milloraran la seguretat amb la càmera i volen arranjar els mosaics de l’espai, que és de titularitat municipal.

El 2014, després d’una sentència del TSJC, l’equip de govern (TU i el PSC) va pagar 800.000 euros per posar fi a un litigi judicial amb els propietaris dels terrenys expropiats del complex de la vil·la dels Ametllers.

El pressupost

El pressupost, que serà discutit en el ple de demà (a les 20.30 h), puja a 11,2 milions, 5,9 milions dels quals provenen d’impostos directes. En despeses, s’hauran de pagar 4,6 milions en personal i 5,1 en béns corrents i serveis.

A banda de les càmeres de seguretat, l’equip de govern millorarà el sistema informàtic municipal i substituirà el mòdul de socorrisme de la platja Gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia