Serveis

Inverteixen 28.000 euros al pavelló de Fornells

L'Ajuntament ha fet un seguit d'actuacions de manteniment de les instal·lacions, com ara l'envernissament del parquet i el recanvi de llums

L'Ajuntament de Fornells de la Selva ha fet una inversió de prop de 28.000 euros en l'execució de diverses actuacions al pavelló poliesportiu del poble. El regidor d'Esports de Fornells, Jordi Grabulosa, ha explicat que, si bé el pavelló està en bones condicions perquè és nou –es va posar en marxa el 2007–, calia fer aquestes actuacions de manteniment. Una part important d'aquesta inversió ha estat destinada a netejar, polir i envernissar el parquet del pavelló. També s'ha fet una revisió de l'enllumenat i s'han reposat els llums que estaven malament, i s'ha desplaçat una de les cistelles que hi havia per guanyar una tercera pista –situada al mig de les dues transversals– on poder fer entrenaments.

A més, s'ha aprofitat per fer una neteja a fons de les instal·lacions i posar-hi una nova retolació. Segons va indicar Grabulosa, la inversió que s'ha fet en relació amb el pavelló estava prevista en el pressupost municipal d'aquest exercici.

Aquests treballs s'han dut a terme durant l'agost aprofitant que no hi havia activitat.

LA DATA

25.03.07
Inauguració
del pavelló d'esports de Fornells de la Selva a la zona esportiva El Molí.

Canvi de lloc de la pista de patinatge

Una de les pròximes actuacions del consistori de Fornells en relació amb el pavelló d'esports serà el trasllat de la pista patinatge, un equipament que en aquests moments està al davant de l'entrada del recinte esportiu. La intenció del consistori és traslladar-lo a un espai situat entre el pavelló i el camp de futbol –no gaire lluny d'on és ara– i alliberar d'aquesta manera l'entrada principal del pavelló.

D'altra banda, l'Ajuntament també té previst repintar el pavelló vell i intervenir en el camp de futbol pel que fa a la gespa i els vestidors. El regidor d'Esports va recordar que les entitats que treballen al pavelló, com són el club d'handbol, el club de patinatge i el de basquet, que formen part de l'Agrupació Esportiva, reben anualment una subvenció per ajudar els joves del poble a participar en l'esport de base.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia