Infraestructures i serveis

Endesa fa millores a la línia que dóna servei a Calaf

Endesa ha enllestit recentment els treballs de renovació d'un seccionador aeri situat en una línia elèctrica que alimenta el municipi de Calaf. El nou interruptor –que aïlla les altres instal·lacions en el cas de produir-se una incidència– permet millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients del municipi que s'alimenten d'aquesta xarxa de mitjana tensió.

Els treballs, que han disposat d'una inversió de més de 15.000 euros de la companyia, han consistit en la substitució del seccionador per un de nou dotat d'un gas de característiques especialment aïllants i d'una tecnologia més segura i robusta que l'anterior.

El nou equip gairebé no precisa de manteniment. En l'anterior equip, aquestes tasques podien obligar a tallar temporalment el subministrament elèctric. El nou seccionador també incorpora uns dispositius d'actuació remota que permeten el seu control i monitorització des del centre de control que Endesa té a Barcelona, la qual cosa agilitza la resolució de possibles incidències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia