Infraestructures i serveis

El web de Castelló d’Empúries estrena un geoportal

S’hi poden consultar mapes, informació del planejament urbanístic i serveis

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha estrenat un geoportal a través del qual el conjunt de dades, informació i serveis del municipi es poden localitzar i visualitzar en mapes interactius o imatges de satèl·lit.

Des de la pàgina web de l’Ajuntament es pot accedir per exemple al plànol de planejament urbanístic, a un cercador de figures de planejament urbanístic, de carrers i parcel·les, consultar la fitxa d’aprofitament urbanístic de la parcel·la o la normativa. Entre altres serveis hi ha un visor integrable a la web municipal o en app, l’accés a Street View, un accés a informació històrica (mapes, etc.), o eines per a la càrrega i actualització d’informació. També s’hi poden consultar les línies de bus, rutes cicloturístiques, allotjaments turístics i en un futur es preveu incorporar-hi activitats econòmiques, patrimoni, punts d’interès, servei de neteja viària, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia