Infraestructures i serveis

Ripoll estrena sis punts de recàrrega de cotxes elèctrics

Formen part de la xarxa d’Endesa X i s’han distribuït en tres punts de la vila

A Ripoll estan posant en funcionament aquests dies sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Estan situats, aparellats, al costat del CAP, a la ronda Castelladral i al passeig de la Farga. Els del primer emplaçament són semiràpids i els altres quatre són de recàrrega ràpida. Es poden utilitzar en qualsevol vehicle elèctric, ja que els connectors són universals.

Els nous equips els ha instal·lat Endesa , en el marc del desplegament d’aquest tipus de servei que la companyia elèctrica està fent arreu del territori, amb la marca Endesa X. En aquest sentit, l’empresa ha fet aquesta inversió pensant en els ripollesos, però també en els forasters, atès que es considera que Ripoll és un lloc estratègic dels desplaçaments pel nord del país.

Fins ara, Ripoll disposava d’un sol lloc de recàrrega per a cotxes, a la plaça del Monestir, i un altre per a bicicletes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia