Serveis

El Bloc de Burjassot reclama l'ampliació dels horaris del Metro

Els veïns també pateixen les retallades de la Generalitat en el servei de Metro que reben

El Bloc Coalició Compromís de Burjassot, ha presentat una moció per al seu debat al proper plenari municipal per tal d'exigir a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que restablisca els horaris de pas del metro, modificats al mes de gener de 2012 i que redueixen el servei prestat fins ara, i alhora per a que amplie aquests horaris a les nits del cap de setmana.

Emili Altur, síndi portaveu del Bloc, ha afirmat que “per part de les administracions públiques s'anima als ciutadans a utilitzar el transport públic, però al mateix temps entrebanca el seu ús".

Els beneficis són tant mediambientals, com la facilitat en la mobilitat o la seguretat. Un dels avantatges de Burjassot és la seua proximitat a València i les dues línies de Metro i la del Tramvia que el travessen. Això facilita la comunicació amb altres poblacions de la comarca i amb la mateixa ciutat de València. Però, tal i com s'ha dissenyat per al 2012, hi ha deficiències.

Per últim, Altur ha explicat que “per tot açò, col·lectius de joves com el Bloc Jove-Compromís han iniciat una campanya comarcal per tal de reivindicar solucions per a pal·liar les deficiències en el transport públic de l'Horta Nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.