Serveis

Demanen a Burjassot que es repose el transport escolar als instituts

Els centres Vicent Andrés Estellés i Federica Montseny són els més afectats

L'ajuntament de Burjassot ha remés una carta a la conselleria d'Educació per demanar la reposició del servei de transport escolar que aquesta va suprimir a l'alumnat dels instituts Vicent Andrés Estelles i Federica Montseny amb l'excusa de les retalles educatives.

Hom considera que la supressió no ha tingut en compte l'alumnat i les edats que gran part d'ells disposen i que es veuen obligats a creuar les vies del Metro amb el perill que això comporta.

Si bé el radi d'acció dels domicilis de l'alumnat afectat no es troba a més de tres quilòmetres en línia recta de tots dos centres educatius, quan es va decidir posar en funcionament el transport escolar va pesar —i molt— aquesta circumstància de les vies del Metro.

És per aquesta raó, que ara es demana a la conselleria que reconsidere la decisió de supressió i que torne a instaurar el transport a fi de mantenir l'activitat de tots dos centres absolutament normalitzada, amés de vetlar per la integritat i la seguretat dels menors afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.