Serveis

Morella reivindica el transport públic de qualitat

Es qualifica de “sorprenent” la reunió amb la consellera d'infraestructures i hom pensa que seguirà amb les mateixes deficiències d'altres anys

El regidor de governació de l'Ajuntament de Morella, Ernest Blanch, va participar en la reunió dels alcaldes de la comarca dels Ports, amb la consellera d'Infraestructures, Isabel Bonig. Una trobada que l'edil considera “sorprenent”, pel fet que la reunió va tindre com a objecte que “el servei de transport públic continuarà tenint els mateixos problemes un anys més, després de 17 anys de governs del Partit Popular al País Valencià.

Segons l'edil, “ens van cridar per a dir-nos que tot seguix igual. Ningú dels nostres ciutadans entén que es convoque a una reunió en eixos termes, es com si ens cridaren per a afirmar-nos en una reunió que el sol és groc o el cel és blau, i este regidor, ha de reconéixer que tampoc”. A més, indica que “l''única qüestió de millora es va centrar en indicar com a hipòtesi llunyana la possibilitat de fer compatible el servei escolar amb l'autobús de línia per a augmentar algun servei, però és una qüestió que queda molt a costa d'una legislació que no pareixia que s'haguera estudiat en profunditat”.

En la reunió d'ahir, la part reivindicativa en matèria de transport residia en sol·licitar que el diumenge hi haja transport públic en la comarca. Ésta és una petició històrica dels plenaris de Morella, a instància, especialment, del sector turístic empresarial i de la comunitat educativa universitària.

Cal indicar que un dels handicaps de les visites turístiques a Morella i comarca és que no es pot fer una estada de cap de setmana a través de transport públic.

Associacions empresarials i organitzacions cíviques i socials consideren que “Morella hauria de tindre un transport públic i de qualitat, set dies a la setmana, per a millorar les condicions de vida dels veïns i per a atraure a un nombre més gran de visitants”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.