Serveis

Tècniques de l'IVAJ visiten l'Alberg Perú d'Ontinyent

Assessoraran la municipalitat per posar en marxa aquesta instal·lació

Tècniques de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), depenent de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, han visitat les instal·lacions de l'Alberg Perú d'Ontinyent, per tal d'assessorar l'Ajuntament d'Ontinyent en a la posada a punt d'aquestes instal·lacions de cara a la seua reobertura.

La visita d'aquestes tècniques va estar un dels compromisos adquirits pel director general de l'IVAJ, Marcos Sanchis, amb l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el passat mes de setembre, en la seua visita a l'Alberg per tal de parlar de l'ampliació de la cessió d'aquestes instal·lacions per part de la Conselleria.

Sanchis va felicitar aleshores Ontinyent “per la seua aposta de posar en marxa el servei de l'Alberg amb unes instal·lacions perfectes i un lloc ideal”, avançant també que l'IVAJ treballarà perquè l'Alberg Perú forme part de la Xarxa d'Albergs Juvenils de l'estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.