Serveis

La CGT del Vallès critica el mal servei de Correus

Els representants de la secció sindical de la CGT de Correus de Sabadell han tramitat una denuncia a la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia pel que consideren que és l'incompliment de la prestació del servei postal universal al Vallès Occidental. Pel sindicat aquest fet té lloc perquè des de la direcció només s'està cobrint entre el 25 i el 50% del personal fix que està agafant les vacances o que està de baixa per malaltia. Pels representants sindicals això repercuteix en el repartiment, ja que hi ha molts retards.

En el cas de Sabadell asseguren que aquests problemes s'han detectat en una vintena de seccions, que no tenen carter titular, tot i que també denuncien que la mateixa situació s'està vivint en poblacions veïnes com Terrassa, Santa Perpètua i Sant Quirze del Vallès.

La secció d'Esquerra Unida també ha anunciat mitjançant un comunicat que en la propera junta de portaveus defensarà una moció em què instarà el govern de l'Estat a definir una posició que “expressi sense ambigüitat la seva defensa del servei postal públic i els seus compromisos amb el futur de Correus com a empresa líder”. En la proposta també s'exigirà que elimini les decisions ministerials que dificulten l'acord laboral amb els treballadors de Correus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.