Serveis

Enuig a Sant Hilari pels talls de cobertura mòbil

Queixes de l'alcalde a Movistar, ja que han quedat tres cops un dia i mig sense servei

L'alcalde de Sant Hilari Sacalm, Albert Santaugini (CiU), ha volgut fer saber la indignació i el malestar de l'Ajuntament pels continus talls de cobertura mòbil al poble. L'alcalde ha explicat que d'ençà les festes de Nadal han quedat tres cops diferents un dia mig sense connexió ni de veu ni de dades.

Santaugini ha enviat una carta (amb data del 19 de març) al responsable de zona de Movistar, Félix Les Carrillo, fent-li saber els perjudicis que ha provocat la falta de cobertura mòbil. “No és un servei bàsic, però la hi considerem, perquè es paga i durant més d'un dia no n'hem pogut disposar”, assenyala Santaugini, alcalde de Sant Hilari des de l'abril del 2013.

El batlle encara no ha rebut resposta de la companyia i se sent “impotent i indignat”. Santaugini desconeix si els episodis d'interrupció de la connexió es deuen a una avaria o al mal temps, però reclama una solució “immediata i definitiva”

El batlle lamenta que les tres afectacions han estat “doblement perjudicials”, ja que una va tenir lloc durant les últimes festes de Nadal. “Això va fer anar malament els comerços del poble.”

Afectació als comerços

El batlle no ha rebut resposta a la carta enviada a Movistar, en què exposava els danys als establiments del poble. “Tenint en compte la crisi que estem patint, és un factor que agreuja considerablement aquest sector, ja que tenen veritables dificultats per poder tirar endavant en aquests moments tan difícils.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia