Serveis

Arrangen el pàrquing de l'estació de Sils

Fins al juliol, l'equip de govern tapa forats en carrers del nucli i de les urbanitzacions

L'Ajuntament de Sils ha començat les obres d'arranjament del pàrquing de l'estació de tren. Els treballs redueixen durant unes setmanes a la meitat el nombre de places disponibles (d'unes 600 a unes 300) –en càlculs de l'alcalde, Martí Nogué (Independents per Sils)–, però “s'hi pot aparcar igualment; sempre hi ha places lliures”, explica.

Les obres a l'estació de tren de Sils abastaran uns 15.000 m². S'hi faran embornals i desguassos a tot el voltant, i al centre s'hi marcarà un pendent “perquè l'aigua pugui drenar”, detalla l'alcalde.

Asfaltatge a l'entrada

Més endavant, l'Ajuntament de Sils vol asfaltar un tram de l'entrada a l'aparcament. Durant un mínim d'un parell de dies, s'haurà d'accedir a l'espai a tocar de l'estació des d'un altre punt, encara per determinar.

La millora del pàrquing de l'estació forma part d'un projecte de reparació de sots i forats en carrers del nucli urbà i de les urbanitzacions de Vallcanera, les Comes i les Mallorquines. Igualment, l'Ajuntament millorarà el vial d'accés al cementiri municipal, on es farà una vorera de 60 centímetres, es plantaran arbres i es col·locaran bancs. “Ara està molt degradat”, explica el batlle. Entre les tres actuacions (estació, forats als carrers i cementiri), l'Ajuntament invertirà un total d'uns 360.000 euros. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Seitec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia