Serveis

Consulta als veïns per la reforma en curs del passeig d'Empuriabrava

Un qüestionari al web de l'Ajuntament pregunta a la població les seves preferències pels acabats, enjardinaments i equipaments que volen al passeig

Des d'ara i fins al 16 de setembre d'aquest 2016, els veïns de Castelló d'Empúries i Empuriabrava estan convidats a participar en una consulta per definir els acabaments de la reforma del passeig i la platja d'Empuriabrava. Amb la distribució d'un full informatiu i una consulta telemàtica al web de l'Ajuntament , els veïns poden respondre a deu preguntes per expressar les seves preferències, com per exemple quins equipaments consideren més necessaris: enjardinaments, jocs infantils o esportius (i de quin tipus), o una zona de parc de salut); també poden triar entre quatre tipus de vegetació, definir el mobiliari urbà més adient (bancs, papereres, lavabos), i escollir entre quatre models de fonts transitables. Finalment, també podran proposar serveis que troben a faltar al passeig (bars, restaurants o botigues) i suggerir nous equipaments per fomentar el turisme familiar.

L'Ajuntament es compromet a contrastar aquests resultats i analitzar-los amb els serveis tècnics municipals per facilitar el consens sobre les solucions a adoptar. La consulta, però, només afectarà l'última fase de la reforma del passeig, la dels acabats i enjardinament de la zona. La reforma es va iniciar el 2015 amb una primera fase pressupostada en 821.000 euros (enllumenats, bancs, jocs infantils, dutxes, passeres i primers equipaments). Aquest 2016 es preveu dedicar 1.050.000 euros a arranjar la vorera de l'avinguda, els entorns dels edificis existents i un carril bici. Finalment, la tercera i última fase, el 2017, tindrà un pressupost de 1.332.300 euros, pels enjardinaments, els acabats decoratius com les fonts, i la resta d'equipaments; és en aquesta fase que s'integrarien les aportacions de la participació ciutadana que s'ha iniciat aquesta setmana.

En total està previst que les obres del passeig tinguin un cost de 3.203.300,52 euros.

LA DATA

16.09.16
És la data límit perquè els veïns responguin al qüestionari en línia per participar en la reforma del passeig.

Concurs obert pels serveis de bar a la platja

Ahir divendres es va iniciar el concurs públic per les concessions de set locals de bar i restauració a la platja d'Empuriabrava. Els locals es posen a concurs per una durada de 15 anys per uns lloguers d'entre 20.000 i 60.000 euros. Passats els 60 dies per presentar propostes, un jurat, des de l'Ajuntament, valorarà quines són les millors ofertes i quines responen més als requisits del plec de clàusules per obrir aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia