Serveis

Amplien l'edifici del consistori de Caldes i s'unirà amb Cal Ferrer de la Plaça

L'Ajuntament trasllada oficines i disposarà d'una gran espai de recepció

La sala de plens, accessible, i els despatxos per a entitats estaran a punt al desembre

L'Ajuntament de Caldes de Malavella ha començat, fa unes setmanes, les obres d''ampliació de l'edifici consistorial. L'equip de govern, de CDC, unirà l'edifici amb la casa medieval del Cal Ferrer de la Plaça, on ja hi ha sales per a entitats i l'oficina de Turisme. Les obres haurien d'estar enllestides al mes de desembre, indica l'alcalde, Salvador Balliu.

Cal Ferrer de la Plaça va ser comprat anys enrere per l'Ajuntament, que l'utilitza com a espai de promoció cultural i turística. Les obres serviran “per ubicar les noves instal·lacions que ens falten. És molt important perquè tindrem una sala de plens accessible, cosa que ara no tenim”, admet Balliu. Els plens tenen lloc, des de fa uns mesos, a la sala annexa de la Casa Rosa.

Amb les obres, la imatge de l'ajuntament canviarà perquè la façana guanyarà uns 40 metres quadrats, amb una sala que servirà per a l'atenció al públic. “L'atenció al públic serà més propera i més àgil”, sosté Balliu.

Trasllat de personal

Part del personal es traslladarà a Cal Ferrer de la Plaça, que inclourà despatxos, sala de juntes i més espais per a entitats. “Això era molt necessari. Els treballadors tindran més espai. Això hauria d'afavorir unes millors condicions i fer una gestió més bona per al ciutadà”, assegura. Per accedir a Cal Ferrer de la Plaça es podrà fer sense haver d'entrar al consistori.

Les obres de Cal Ferrer de la Plaça, adjudicades al gener al Grup Tecno Conrad SL, havien estat licitades inicialment a un preu proper al mig milió d'euros, però hi ha hagut una baixa del 25% del preu. El cost dels treballs és de 361.068 euros.

LA FRASE

Tenim la carència que la sala de plens no és accessible. Amb les obres, això ho resoldrem
Salvador Balliu
alcalde de caldes de malavella

LA XIFRA

361.068
euros
és el que costarà ampliar l'edifici de l'ajuntament de Caldes. Les obres haurien d'estar a punt al novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.