Uns 200 veïns de Sant Elies es manifesten per reclamar veu i vot en el projecte d'urbanització

Uns 200 veïns de les urbanitzacions de Sant Elies i de la Font del Bosc es van manifestar dissabte pels carrers de Sant Joan de Mediona fins a les portes de l'ajuntament, on en aquell moment s'estava celebrant un ple, per tal de reclamar veu i vot en l'elecció del projecte d'urbanització de Sant Elies, un sector que participa en un projecte pioner per regular la situació d'aquest sector. Els veïns explicaven en la carta que van llegir al terme de l'acte «un procés i un projecte adaptat a la geologia de Sant Elies i que es tingui en compte els veïns per a la realització del procés i les obres». Els veïns van apuntar que tot i no saber el pressupost de l'actuació calculen que «després d'estudiar el terreny i unes altres urbanitzacions, està clar que no seran 15.000 euros per cada 400 metres quadrats, com diuen des de l'Ajuntament».

Els veïns de la urbanització sospiten que l'actuació podria portar molta gent a fer front a fortes despeses i haver d'hipotecar-se. L'alcalde, Servand Casas (PSC), va qualificar ahir, a través d'una nota, d'«esbojarrat» el fet de dir ara el preu que hauran de pagar els veïns, perquè encara no està fet el projecte «i un cop estigui fet, amb el control i supervisió de qui es vulgui, es farà la proposta final amb un preu final, uns sistemes de pagament i els ajuts que s'hagin pogut aconseguir» per legalitzar la urbanització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.