Serveis

Denuncien “irregularitats” en el concurs de futbol de Vilobí

L'entitat no escollida, el Futbol Base Vilobí FC 2015, impugna al jutjat el veredicte de la taula de valoració

L'Ajuntament adjudicarà els usos del camp fins al 2019 a l'AE Vilobí de manera imminent

Representants del Futbol Base Vilobí FC 2015 han impugnat al jutjat el resultat del concurs convocat per l'Ajuntament per a l'ús preferent del camp de futbol fins al 2019. El FB Vilobí FC 2015 sosté que hi ha hagut “irregularitats” en el procediment i ha presentat un contenciós administratiu. L'Ajuntament nega irregularitats i adjudicarà la utilització preferent de les instal·lacions a l'Associació Esportiva Vilobí, la proposta amb millor puntuació, de manera imminent.

L'equip de govern, del Grup Municipal Independent (GMI), ha instat els integrants disconformes de la taula de valoració a fixar data i hora abans de demà per una trobada “per aclarir dubtes”, diu l'alcaldessa, Cristina Mundet. Els integrants crítics amb la valoració de les dues propostes presentades assenyalen que les bases del concurs deixen clar que la decisió de l'adjudicació “s'ha d'intentar que sigui adoptada per acord mutu de tots els participants [de la taula]”.

Cal recordar que un grup de pares i mares i jugadors del Vilobí FC havien fet una protesta a l'abril des del camp de futbol fins a l'ajuntament. Es queixaven que el consistori convoqués el concurs i que els fessin unir-se amb l'altre club, l'AE Vilobí.

Sense dues valoracions

L'Ajuntament havia intentat obtenir dues valoracions sobre el concurs (Consell Comarcal de la Selva i Consell Català de l'Esport). Per diferents motius, no les ha rebut, cosa que no resta rigor al procés, sosté Mundet.

La setmana que ve l'Ajuntament donarà “com a bo” el resultat del concurs amb una resolució d'alcaldia. L'AE Vilobí hauria de presentar un calendari d'usos del camp a partir del setembre.

LA DATA

28.07.16
Va ser
el ple de Vilobí, en què el concurs per a l'ús del camp de futbol fins al 2019 va tornar a generar discussió.

La signatura de la secretària serà “suficient”

A banda del curs judicial del contenciós administratiu, l'Ajuntament de Vilobí vol donar per tancada l'acta de la taula de valoració en els pròxims dies. Encara que hi hagi quatre dels set membres disconformes amb el resultat, el consistori sosté que amb la signatura de la secretària serà “suficient” per validar el concurs, diu l'alcaldessa, Cristina Mundet. A banda dels quatre pares i mares del Futbol Base FC 2015, dos regidors (un del GMI i un del CDC) i un tècnic municipal van puntuar les dues ofertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia