Infraestructures i serveis

L’aeroport té cinc nous establiments de restauració

L’aero­port Girona-Costa Brava ha inau­gu­rat cinc esta­bli­ments de res­tau­ració a la seva ter­mi­nal, els quals res­po­nen als dife­rents per­fils de pas­sat­gers que hi tran­si­ten. Es tracta de Lavazza Explo­ring de World, Bur­ger King, Tor­rons Vicens i La Pausa, tots ells ges­ti­o­nats per l’ope­ra­dor Areas. A la zona pública, han obert por­tes dos locals: Lavazza, un nou ser­vei de cafe­te­ria que subs­ti­tu­eix Caf­fric­cio, i, a l’extrem nord de la ter­mi­nal, Explo­ring the World, un res­tau­rant de tapes. A la zona d’embar­ca­ment, Tor­rons Vicens ha obert una botiga on es pot tro­bar una selecta gamma de tor­rons Agra­munt. I també s’ha posat en marxa el res­tau­rant La Pausa, on els pas­sat­gers poden degus­tar carn i peix a la gra­e­lla, pre­pa­rats a la vista. El dar­rer esta­bli­ment a inau­gu­rar-se ha estat el Bur­ger King, un res­tau­rant que per­tany a la segona cadena de res­tau­ració d’ham­bur­gue­ses més gran del món, que ha obert el seu pri­mer esta­bli­ment a les ins­tal·laci­ons aero­portuàries de Vilobí d’Onyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia