Serveis

L'Ametlla fa cinc jornades de portes obertes al pàrquing de les Escoles Velles

El pàrquing subterrani de les Escoles Velles té les portes obertes des d'ahir dissabte i fins dimecres vinent, quan entrarà en funcionament. Disposa de més de 300 places dividides en tres plantes i el cost de l'obra ha estat de 4.526.046 euros. L'aparcament s'emmarca dins el nou pla de mobilitat del municipi, que també ha suposat la creació de 600 places d'aparcament a l'entrada de l'Ametlla.

L'objectiu principal del pla és descongestionar el nucli de la localitat. Per fer-ho també es canviarà el sentit d'alguns carrers o s'hi prohibirà la circulació. Els carrers Bruc, Balmes i Nou passen a ser s'un sol sentit, mentre que els carrers Llibertat, Verdaguer i Ramón y Cajal canviaran el seu sentit de circulació. També es prohibirà la circulació en algunes vies, com al carrer Andreu Llambrich, la plaça de l'Església, la plaça de Joan Miró, el lateral de la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Joan.

El consistori vol millorar les zones de càrrega i descàrrega, les parades de taxis i les zones d'aparcament per a minusvàlids. Un altre objectiu del pla és la sostenibilitat. Per potenciar-la, s'habilitarà el trenet Nemon, que costarà 50 cèntims per viatge. Els imports que es recaptin a través de les sancions que s'imposin per l'incompliment del pla s'invertiran als serveis viaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia