Infraestructures i serveis

Millores a Olot en equipaments esportius

Destaca la caldera del pavelló del Pla de Llacs i la geomalla del Morrot

L’Ajuntament d’Olot ha invertit 160.779 euros en diverses actuacions de rehabilitació, millora i conservació de les instal·lacions esportives municipals. Destaquen, entre d’altres, el canvi de la caldera i l’acumulador i la instal·lació d’un nou servei d’aigua calenta per al pavelló del Pla dels Llacs (76.233 euros), la col·locació d’una geomalla per evitar despreniments als camps de futbol del Morrot i la millora en el sistema de filtratge i neteja d’aigua de la piscina municipal (5.379 euros).”A grans trets, la majoria d’accions s’han focalitzat en reparacions, compra de nous equipaments i aparells, actualitzacions, repintades i l’adquisició de nous elements per a oferir una millora en els serveis de la ciutat”, ha explicat el regidor d’Esports, Aniol Sellabona.

El regidor ha recordat que l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot porta a terme una desena activitats dirigides, com ioga suau, gimnàstica suau i gimnàstica de manteniment, natació, aiguagim, ioga per adults, FBC, pilates i hipopressius i zumba, i col·labora amb una quarantena entitats amb la voluntat de dinamitzar i potenciar la pràctica esportiva entre els ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia