Infraestructures i serveis

Plànols més entenedors per a la variant d’Olot

El ple aprova per unanimitat facilitar als veïns conèixer sobre una maqueta o en 3D el traçat est

També s’explicaran les al·legacions de l’Ajuntament al seu web

El ple d’Olot va aprovar ahir per unanimitat posar a l’abast de tothom informació clara i entenedora dels traçats del tram est de la variant. La portaveu d’ERC, Anna Barnadas, que va defensar la moció, va qualificar l’obra com una de les més importants del segle i va proposar fer una maqueta a escala o una representació 3D, perquè tothom conegui els detalls, sobretot, dels punts més conflictius com ara l’enllaç amb l’autovia A-26, la rotonda del pla de Sant Andreu i l’accés a l’altura de l’hospital. “Si anem més enllà de la transparència clàssica, evitarem rumors i malentesos”, va dir.

Agustí Arbós (Junts per Catalunya) va manifestar que l’equip de govern està d’acord a fer més entenedora la informació dels traçats al web de l’Ajuntament i a publicar el contingut de les al·legacions del consistori, però no de la resta com demanava ERC, perquè no són públiques i no el coneixen, i que faran la maqueta depenent del cost. “És una obra essencial i no voldríem encallar-nos”, va indicar. Adriana Roca (CUP) va lamentar que encara no s’hagi fet aquest exercici de pedagogia. “Quasi ningú no es mira un document de 500 planes, ni sap interpretar plànols tècnics”, va dir. I Josep Guix (PSC) va recordar que ja hi ha una comissió que vetlla per la variant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia