Urbanisme

Posaran al dia una via estructural de Figueres

Renovaran serveis i voreres del carrers Col·legi i Sant Llàtzer la tardor vinent

Al llarg de la tardor vinent es renovaran els serveis de clavegueram i aigua del carrer Col·legi i d’un tram del carrer Sant Llàtzer, entre els carrers Sant Pau i Sant Antoni, i també les voreres. S’acaba d’aprovar ara el projecte executiu d’unes obres que tindran un cost de 759.993 euros (sense IVA). Els treballs s’haurien d’allargar durant uns sis mesos. El projecte preveu la renovació de la xarxa d’aigua potable, la renovació de part del clavegueram, la construcció d’un nou tram de sanejament d’aigües pluvials –entre l’avinguda Salvador Dalí i el carrer Vilafant–, l’asfaltatge de tot el carrer i la substitució de les lluminàries existents per unes d’alta eficiència amb tecnologia LED.

A banda, hi haurà una millora de l’accessibilitat i seguretat, afavorint l’ús de l’espai públic per als vianants, ampliant voreres i creant plataformes en les cruïlles. També es col·locarà arbrat per afavorir l’ombra i per fer més amable el paisatge urbà i s’instal·larà mobiliari urbà. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, considera que cal posar la ciutat al dia per dinamitzar-la econòmicament i turística. El vicealcalde Pere Casellas explica que les obres es faran de manera integral i no obrint i tancant rases, com es fa sovint.

LA XIFRA

759.993
euros
és el pressupost de les obres de millora dels carrers Col·legi i Sant Llàtzer de Figueres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia