Medi ambient

Medi Ambient

Estudiants d’ESO plantaran 478 arbres a l’Anella Verda de Terrassa

Dos-cents estudiants d’ESO de l’escola Ramon Pont i l’institut Blanxart han començat a plantar 478 arbres a l’Anella Verda de Terrassa en el marc de la campanya Un arbre per Europa, una iniciativa que pretén visibilitzar la importància del desenvolupament sostenible en l’àmbit local amb la imatge simbòlica de la plantació d’un arbre. Terrassa s’ha adherit a aquesta iniciativa, que també vol reconèixer el paper que té el jovent en aquesta tasca. Les espècies vegetals que plantaran són: pi pinyer (224), alzines (186), roures (40), freixes (14), Populus alba (3) i Cornus (11).

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, que va participar en la primera plantada, la setmana passada, va explicar que és fonamental “fomentar la col·laboració entre les autoritats locals i la comunitat educativa per promoure el desenvolupament sostenible i preservar el medi ambient, en un context de canvi climàtic en què hem de treballar per contribuir a la sostenibilitat dels boscos i dels seus ecosistemes naturals”. La iniciativa es clourà entre el 6 i el 9 d’abril a Torrebonica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia