Administracions

L’Eixample de Palamós, al juny

Després de cancel·lar el contracte pels dos anys de retard, vuit empreses aspiren a les obres per finalitzar-les

L’Ajuntament de Palamós treballa per poder enllestir les obres de reforma de l’Eixample i adjudicar-ne la finalització a una de les vuit empreses que s’han presentat al nou concurs. Les obres han sortit a concurs per un preu de 128.330 euros. Els treballs de reforma en van començar el febrer del 2019 amb un termini d’execució de vuit mesos. Més de dos anys després, encara no estan enllestits. L’abril passat, l’Ajuntament va rescindir el contracte i va activar un nou concurs per als treballs pendents.

L’alcalde, Lluís Puig, explica que espera que l’adjudicació es faci en breu i que els treballs es puguin posar en marxa a partir del 15 de juny. “Es tracta dels treballs urgents que cal fer per evitar la degradació de l’obra ja feta, motivada pel retard en la seva execució”, destaca.

Les obres de l’Eixample, que contemplen la millora urbana de l’àrea compresa pels carrers del Carmel, Enric Vincke, President Macià i Indústria van començar el febrer del 2019. Inicialment, havien de durar vuit mesos, però els retards reiterats van portar l’Ajuntament a cancel·lar el contracte amb l’empresa constructora que es va adjudicar les obres. Les feines pendents es van empaquetar en una licitació pública.

Les obres que ara s’adjudicaran s’acabaran aproximadament en el termini d’un mes. Després de l’estiu, s’abordarà l’obra del carrer de la Mercè, entre Santa Marta i President Macià, on encara resta per instal·lar el nou col·lector d’aigües. Arran d’aquesta situació, l’equip de govern, d’ERC, va acordar endurir la normativa per evitar baixes temeràries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia