Serveis

El Bloc de Gandia demana que es paralitze el procés de licitació d'una empresa multiusos

Els econacionalistes de Gandia, presenten al·legacions a l'acord pres per la Junta de Govern Local que en la seua opinió varia substancialment les condicions inicials del contracte.

Denuncien que al període d'al·legacions s'han modificat algunes de les condicions i característiques del contracte, de manera substancial, la qual cosa, fa que s'haja de considerar com un nou contracte i, per tant, l'inici d'un nou expedient i no una simple ampliació del termini del vigent.

Per als nacionalistes de Gandia, l'esmentat contracte no sembla complir el que estableix l'article 25.2 de la Llei de Contractes del Sector Públic quan diu que “només poden fusionar-se prestacions corresponents a diferents contractes quan eixes prestacions es troben directament vinculades entre si”, ja que, en el contracte que ens ocupa, apareixen prestacions tan diverses i sense cap vinculació com l'enllumenat públic, l'ora o la publicitat, per posar uns exemples.

Així, en base a aquestes consideracions, demanen que es tinguen per presentades en temps i en forma les al·legacions i, per tant, consideren que, mentre es resolguen, es paralitze el procés de licitació encetat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.