Urbanisme

viladecavalls

Nou espai per fer trial en bicicleta a la plaça Sant Jordi

Els veïns són els que van instal·lar els elements per practicar l'esport a la plaça, que s'inaugura aquest matí

Una desena de veïns de Viladecavalls han fet possible el canvi d'imatge de la plaça Sant Jordi, en la qual la principal novetat és la instal·lació de diferents elements que fan possible practicar trial en bicicleta, anomenat també bike-trial. L'espai s'inaugura avui al matí amb la participació de l'escola de Trial de Sabadell, encapçalada pel seu professor Jordi Rubio, però els principals treballs de condicionament els van fer els mateixos veïns el passat 19 de març, treballant des de les vuit del matí fins a les deu de la nit sota la coordinació del regidor d'Obres i Serveis, Santi Griera. L'espai s'ha dividit en sis zones diferenciades per a la pràctica d'aquest esport, que compten amb elements per entrenar l'equilibri o la superació d'obstacles com ara troncs, rocs, formigó o bordons, a més de zones per fer salts.

A banda de la col·laboració veïnal per remodelar l'espai, també s'ha fet servir material reciclat i cedit, amb un cost mínim de 400 euros que ha assumit la pròpia regidoria.

La plaça està ubicada entre els carrers Montsec i Montseny i té una extensió de 1.000 m². També s'hi han posat quatre bancs nous, tres gronxadors a la zona infantil i està previst que en les properes setmanes s'hi pugui instal·lar una font i noves taules sota la pineda.

LA DATA

19-3-2011
Dia en què
una desena de veïns van estar treballant per instal·lar els elements per poder practicar el ‘bike-trial'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.