Infraestructures

Banyeres de Mariola tindrà ràdio municipal a l'estiu

El projecte té un cost de 65.042 € i l'emissora emetrà en el 105.5 de la FM

L'emissora municipal de Banyeres de Mariola, situada als baixos del Casal de la Joventut, començarà a emetre en període de proves a partir del proper estiu una vegada ha sigut aprovat en dies passats el projecte tècnic per part de la Direcció General de Promoció Institucional de la Conselleria de Presidència de la Generalitat, segons ha informat el regidor de Noves Tecnologies Ramón Albero.

La nova emissora emetrà a través dels 105.5 MHz de la freqüència modulada i el seu cost puja als 65.042 euros després d'haver-se previst la corresponent dotació econòmica en els pressupostos municipals de 2011.

L'aprovació del projecte tècnic era el següent requisit per a la seua posada en marxa definitiva després de l'adjudicació provisional al maig de 2010, pel que l'emissora municipal es podrà convertir en realitat una vegada es realitzen els treballs de muntatge dels equips tècnics que l'Ajuntament adjudicarà a empreses especialitzades del sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.