Infraestructures

Almoines estrena piscina municipal

L'obra ha disposat d'un pressupost de més de 141.000 euros

Han finalitzat definitivament les obres de renovació i millora de la piscina municipal d'Almoines, un treball que suposa la inversió de més de 141.000 euros i en el que han treballat quatre persones de la localitat.

Les obres han consistit en la millora del control sanitari mitjançant la renovació completa de la instal·lació de màquines i de la depuradora. S'ha donat accés a la sala de màquines des de l'exterior, ja que fins ara s'havia de realitzar des de la piscina.

També s'ha renovat la totalitat de la piscina gran: s'ha procedit a convertir-la en una piscina d'oci i d'esplai, anivellant l'altura de la piscina al sòl; renovació del xapat i de l'aïllament. Amb aquestes mesures s'ha aconseguit fer la piscina més accessible per a tot el públic i per a tot tipus d'activitats, a més, d'adequar-se a les noves normatives i recomanacions al respecte. S'ha solucionat el problema de la pèrdua d'aigua que tenia l'anterior piscina.

D'igual manera s'ha fet la renovació i adequació de l'entorn de la piscina (zona de platja): el sòl s'ha fet tot nou amb taulell antirelliscant; instal·lació noves baranes i noves dutxes; eliminació dels obstacles que hi havien per a carros i minusvàlids; renovació la zona de jardí i la marquesina per a l'ombra; s'ha pintat la paret i s'ha enreixat d'interior. Amb aquests canvis s'ha millorat la higiene i l'accessibilitat de la totalitat de la piscina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.