Medi ambient

El canvi climàtic al Castell d'Alaquàs

Es tracta d'una exposició elaborada per la CAM sobre les causes i conseqüències d'aquest fenomen global

El Castell d'Alaquàs acull fins el proper 2 de juliol l'exposició “El Canvi Climàtic” de la Caixa d'estalvis de la Mediterrània (CAM) a través de la seua Obra Social. La inauguració va tindre lloc el dijous 2 de juny a càrrec de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, el director territorial de la CAM, Benito Nemesio i el director de l'Obra Social la CAM, Vicente Boluda.

L'exposició, estructurada en nou espais determinats, aborda la temàtica del canvi climàtic, des del punt de vista de la informació, la sensibilització i l'educació ambiental, de manera que els visitants puguen conèixer tots els aspectes relacionats amb el fenomen global, tant les possibles causes com les previsibles conseqüències.

En la mostra destaquen entre altres una projecció digital en format panoràmic sobre una pantalla semiesfèrica d'un documental sobre el canvi climàtic, un panell explicatiu sobre l'efecte hivernacle o una projecció sobre les fonts naturals de gasos que intervenen en el calfament global. En la mostra es pot contemplar també una maqueta inundable per explicar com pot afectar la pujada del nivell del mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.