Infraestructures

Avançat estat de rehabilitació del castell de Morella

La secretària d'estat d'infraestructures Rodríguez Piñero visita les obres de consolidació dels murs del Castell

La secretària general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Immaculada Rodríguez Piñero, ha visitat l'avançat estat en què es troba l'obra de consolidació dels murs del Castell, junt a l'aljub de la Tahona, finançades amb càrrec a l'1% cultural. Prèviament, també ha constatat l'avanç de les obres del túnel del Parador. En la visita, ha estat acompanyada del Subdelegat de Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, i de l'alcalde de Morella, Ximo Puig, entre altres.

El primer edil morellà, Ximo Puig, agraïa la col·laboració al Ministeri de Foment, per a poder dur a terme una obra tan important per al castell. A més, l'obra ha aconseguit una gran millora visual i de serveis, ja que s'ha dotat al castell de dos miradors en les zones d'artilleria, on abans no es podia accedir. Les obres es troben en la seua última fase i finalitzaran en menys d'un mes.

Tant l'alcalde de Morella com la secretària general d'Infraestructures coincidien en que “és molt important la inversió paulatina, però constant en el castell de Morella, per a continuar amb la seua consolidació”. A més, han visitat el Palau del Governador, renovat l'any passat. Rodríguez Piñero ha quedat sorpresa amb l'estat en què es troba esta instal·lació i ha afirmat que “és un exemple de la bona gestió dels recursos de l'Ajuntament de Morella”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.