Infraestructures

EQUIPAMENTS

Inicien la nova piscina coberta de Calonge

Ahir van posar la primera pedra de l'equipament mancomunat

Les obres de la nova piscina coberta mancomunada de Palamós, Calonge i Vall-llobrega van començar ahir al matí oficialment amb la col·locació de la primera pedra, acte protocol·lari al qual van assistir els alcaldes dels tres municipis: Teresa Ferrés, de Palamós; Jordi Soler, de Calonge, i Rufino Guirado, de Vall-llobrega. Les obres de la piscina mancomunada duraran catorze mesos, de manera que està previst que a finals de l'any vinent pugui entrar en funcionament.

Aquest equipament està situat a la zona del Balitrà Est, dins del terme municipal de Calonge i a tocar de Palamós.

Les instal·lacions, que disposaran d'una piscina coberta de sis carrers, sauna, sales de gimnàstica i zona de serveis, tenen un cost de 4.490.000 euros. El nou complex esportiu s'ha adjudicat a la societat mercantil Esport i Salut Gavarres per 35 anys.

El nou edifici tindrà diversos pisos i ocupa una superfície de 4.222 m², i també inclou la urbanització externa del nou equipament esportiu, de 3.755 m², amb un aparcament i diverses zones verdes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.