Urbanisme

Sant Vicenç urbanitzarà finalment el Via Augusta

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet començarà a mitjan novembre les obres per completar la urbanització del carrer Via Augusta.

Les obres són una de les prioritats de l'equip de govern (de CDC) per solucionar de manera definitiva els desperfectes d'una via molt transitada. Els treballs, que tenen un cost de 181.984 euros, permetran acabar la urbanització que encara restava pendent, així com refer el paviment malmès, arranjar voreres i completar les connexions de la xarxa de clavegueram. El projecte també preveu la substitució d'una part dels punts de llum i la restauració de diversos indrets amb jardineria. L'obra permetrà suavitzar l'accés dels vehicles a la deixalleria municipal, que s'havia malmès els darrers mesos a causa dels desperfectes acumulats en aquesta via, i finalment se substituirà la barana que dóna al canal del riu.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha adjudicat l'obra a l'empresa Enginyeria Constructora Manresana SL, que executarà els treballs en un termini d'entre sis i set setmanes, segons consta en el plec de clàusules.

L'obra, llargament reivindicada pel sector, va ser explicada ahir en una reunió informativa als veïns de tot l'entorn del carrer. En la compareixença, també es van detallar les afectacions que hi haurà en el trànsit rodat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia