Urbanisme

municipal

Llavaneres no se'n surt per fer enderrocar les tanques del golf

Els tècnics municipals i el regidor d'Urbanisme de Llavaneres, Josep Ruiz, no van poder accedir ahir al matí al recinte del golf de Llavaneres. “No ens han deixat passar de la porta”, es lamentava el regidor en l'intent fallit de fer complir el decret d'alcaldia per actuar de manera subsidiària i fer desmuntar les tanques de seguretat que el 2010 es van posar al camp de pràctiques sense llicència.

El consistori va aixecar ahir acta dels fets amb la finalitat de requerir una ordre judicial que permeti l'accés a la propietat per fer complir la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que és ferma i dona la raó a l'Ajuntament.

Per la seva part, des del camp de golf, que ahir també va aixecar acta dels fets, mantenen que les tanques de seguretat que van reposar després d'un temporal de vent no són il·legals i que així ho demostra una sentència favorable posterior. A més, s'emparen en el fet que hi ha d'altres procediments judicials en curs. El cost de desmuntar els elements irregulars de les tanques de seguretat i que l'Ajuntament preveia assumir subsidiàriament és d'uns 32.476 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia