Urbanisme

BARCELONA

Nous carrils bici als carrers de les Corts

L’Ajuntament de Barcelona ha acabat aquest més els treballs d’adequació de diversos carril per a bicicletes al districte de les Corts seguint els criteris marcat en el pla de mobilitat urbana del 2013-2018. Entre ells destaca el que s’ha fet en dues direccions des de l’avinguda de la Diagonal fins a la rotonda d’Arístides Maillol-Joan XXIII per l’avinguda del Doctor Marañon i que s’adapta a les obres de l’L9 del metro. aquest és el primer tram del que ha de ser un eix que uneixi muntanya i mar i que en un futur unirà Esplugues i l’Hospitalet.

En l’àmbit de Pedralbes s’han habilitat altres trams de carrils al carrer Cavallers, Montevideo, el passeig Manuel Girona, Marquès de Mulhacén i la plaça Pius XII. Alguns d’ells donen continuïtat a trams ja existents. També s’ha reforçat la senyalització horitzontal dels carrers 30 i s’han instal·lat nous punts d’ancoratge en calçada, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.