Urbanisme

Municipal

Fi de les obres del carrer de la Vila de Taradell

S’ha millorat la xarxa d’aigua i la seguretat viària en diversos punts

Les obres que durant el darrer trimestre han afectat el carrer de la Vila de Taradell han arribat a la seva fi. El motiu principal d’aquesta remodelació era millorar la xarxa d’aigua d’aquest punt del municipi, que havia quedat obsoleta. En concret, s’ha renovat la canonada principal així com els ramals i la connexió amb les cases.

Aprofitant aquesta intervenció, que ha estat a càrrec de Sorea i Excavacions d’Osona, s’ha aprofitat per millorar en diversos aspectes la superfície del carrer de la Vila. En primer lloc s’han augmentat els punts de desguàs i s’han creat nous embornals que engoleixin l’aigua de la pluja.

Vianants i mobilitat

Les millores s’han centrat en la seguretat viària tant de persones com de vehicles i han afectat quatre punts: davant l’ajuntament s’ha ampliat la vorera i s’han reordenat els aparcaments, s’ha creat un pas elevat per reduir la velocitat a l’altura del carrer Ramon Pou i s’ha canviat l’enllosat al carrer Barceloneta. L’actuació més important s’ha fet al tram comprès entre el carrer de França i el de Catalunya, on s’ha construït una rotonda l’altura del carrer Jordi Capell amb l’objectiu de crear un sentit d’ordre en la circulació de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia