Urbanisme

Més lloc per a aparcar al carrer Marina de Cassà

El consistori també urbanitza l’aparcament de la piscina coberta

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha començat les obres d’ampliació de l’aparcament del carrer Marina de Cassà. Fins ara hi havia 75 places i quan s’enllesteixin les obres n’hi haurà 115. En total, Cassà de la Selva disposa d’onze aparcaments gratuïts a tota la vila. Aquest any, a banda de l’ampliació de les places d’aparcament del carrer Marina, també s’urbanitza l’aparcament de la piscina coberta, on hi haurà una seixantena de places, i s’adapta una nova zona d’aparcaments al passeig del Ferrocarril, al costat de la piscina descoberta, que tindrà una desena de nous aparcaments.

Problemàtica al centre

Un dels grans problemes del centre de Cassà de la Selva és la manca de zones d’aparcament. L’Ajuntament treballa per a resoldre-ho des de l’any passat. El consistori va dur a terme dues actuacions importants en matèria d’aparcaments. El mes de novembre es va ampliar l’aparcament del carrer Migdia, que ara té 126 places, i el mes de juny es va obrir un nou aparcament a la cruïlla entre el carrer Ardenya i Xavier Carbó que disposa de deu places d’aparcament. L’alcalde, Martí Vallès, destaca també que la compra de l’edifici històric de Can Frigola, al centre, permetrà arranjar-ne el pati de darrere per situar-hi un gran aparcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia