Els veïns de Cabrera poden triar quina obra prioritzen per fer més accessibles els carrers i les places

Els veïns de Cabrera de mar poden votar fins el 12 de març per escollir quin dels quatre projectes presentats per l'Ajuntament consideren prioritari i voldrien que s'executés abans. Els quatre projectes tenen en comú que formen part del pla de mobilitat, que s'ha elaborat amb l'objectiu d'anar millorant l'accés dels carrers i les places per donar prioritat als vianants davant del cotxe. El regidor d'Obres, Jordi Mir, explica que el pla és molt ambiciós i exhaustiu analitzant l'amplada de les voreres, el pendent dels carrers, els elements urbans i el mobiliari. La intervenció es planteja fer a llarg termini, en els cinc anys vinents, tenint en compte la important inversió que representa, uns 4 milions d'euros.

El primer pas per aquest 2010 és destinar uns 150.000 euros en el pressupost per iniciar alguna de les actuacions. D'entre les opcions que els veïns han d'ordenar per la prioritat que li donarien, hi ha projectes importants com la remodelació de l'entorn de la plaça del Poble. A tocar de l'església, la plaça l'ocupen els vehicles i els entorns tenen les voreres massa estretes. La millora de la plaça Nova és una altra de les propostes per millorar també els accessos per a persones amb mobilitat reduïda. Els veïns també poden escollir la reurbanització dels entorns de l'escola bressol, al carrer Agustí Vendrell. Tot i ser un sector bastant nou, les voreres també són massa estretes i caldria resituar el mobiliari urbà. Per últim, una de les actuacions presentades per l'Ajuntament està localitzada al barri del Pla de l'Avellà, per millorar el tram final de la rambla de Vinyals. La proposta és allargar el carril bici, asfaltar la vorera i posar passamans al pas subterrani que condueix als vianants per sota l'N-II i la via del tren a la platja. La voluntat del govern municipal és poder adjudicar l'obra que surti més votada pels veïns dins aquest mateix any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.