Urbanisme

tiana

Reobren al trànsit la segona entrada del municipi

El carrer Matas s'ha arranjat i s'hi ha ordenat l'aparcament, a més de fer-hi les voreres més amples

El carrer Matas de Tiana –la segona entrada més important al municipi– s'ha reobert al transit després d'haver estat tallat durant cinc mesos per obres. Els treballs han consistit bàsicament a fer una remodelació de la via. Així, les actuacions més destacades han consistit en una millora del ferm de la calçada i l'eixamplament de les voreres. També s'hi ha ordenat l'aparcament de l'entrada del carrer –fins ara els cotxes aparcaven en una banda damunt la vorera– i s'hi han soterrat els contenidors de la brossa. A més, també s'hi han instal·lat dues bandes reductores de velocitat per racionalitzar-hi el trànsit. Els treballs, que han tingut un cost de 500.000 euros que ha anat a càrrec de l'Ajuntament i la Generalitat a través del PUOSC, també han inclòs millores a l'accés a les caves Parxet a través del camí d'en Garra. El projecte inicial també incloïa el desplaçament dels sis arbres que hi ha al carrer, però aquesta actuació es va descartar pel perill que suposava per als arbres i pel fet que es troben sobre conduccions d'aigua i gas.

El primer tinent d'alcalde, Enric Nolis (CiU), es va mostrar satisfet per una actuació “que millora l'accessibilitat i la imatge d'una via molt important d'entrada al municipi que es trobava en un estat molt deteriorat”.

LA XIFRA

500
mil euros
han costat les obres, que han durat cinc mesos; un import que ha assumit l'Ajuntament i la Generalitat a través del PUOSC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.