Urbanisme

Es projecta un aparthotel amb 30 habitacions a la platja d'Oliva

La iniciativa naix del Grup Oliva Surf i l'obra l'executarà Construcciones Just

El regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, Pau Pérez, ha informat que durant el darrer Consell Municipal de Turisme celebrat el passat dijous es va informar de l'imminent projecte d'un Aparthotel a la platja d'Oliva. El nou establiment turístic es denominarà Aparthotel Playa Oliva i la iniciativa naix del Grup Oliva Surf.

El solar on es construirà aquest infraestructura és de 2.600 metres quadrats i es troba ubicat a la zona de Canyades 1, just a l'entrada de la platja d'Oliva. L'accés s'efectuarà a través de la carretera de la platja.

L'edifici disposarà de tres plantes amb 30 habitacions i 30 places d'estacionament per a vehicles. El pressupost de l'actuació és de 1.8 milions d'euros i l'executarà Construcciones Just.

Pérez va assenyalar que es tracta d'una actuació molt positiva ja que recolza la política turística del municipi. A més, des del Departament de Turisme es va animar a altres empreses a realitzar inversions d'aquest tipus després dels canvis recentment aprovats per l'ajuntament pel que fa a la normativa hotelera a Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.