Urbanisme

Banyeres de Mariola disposarà de més sòl urbà

El pla parcial contempla un total de 107.987 m2 una vegada resoltes les al·legacions hagudes

L'Ajuntament de Banyeres ha aprovat de forma definitiva en el darrer ple ordinari un pla parcial de 107.987 m2 comprés entre l'avinguda de la Constitució amb enllaç amb la carretera de Biar, l'avinguda 9 d'Octubre i la delimitació amb la carretera CV-795 Alcoi-Banyeres, el qual possibilitarà l'ampliació futura del casc urbà una vegada s'han resolt favorablement les tres al·legacions presentades al projecte.

La zona, declarada com a residencial, preveu una tipologia de construcció de planta baixa més dues altures. El seu desenvolupament futur permetrà planificar amb antelació la xarxa d'infraestructures, vials, zones verdes i zones per a edificació, adaptant les construccions a la difícil orografia del terreny.

El pla comprén 34.378 metres quadrats de terreny edificable, 13.568 m2 de zones verdes, 5.235 m2 dotacionals per a parcs infantils i 37.560 m2 per a vials. Així mateix, està previst un carril bici que creue tota la urbanització, a més d' un nou traçat per a la corba d'Els Vinyals, a la carretera CV-795, que es troba catalogada com un punt negre per al trànsit, sobre tot, en cas d'episodis de mal oratge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.