Urbanisme

L'Escola Taller dels Ports millora les instal·lacions de Morella

Dos mòduls de la brigada treballen a l'Ajuntament i a l'Espai Firal

Quan finalitzen estes millores, realitzaran obres d'accessibilitat en la zona de la Plaça Colom

Dos dels quatre mòduls en els què es dividix l'Escola Taller de la Mancomunitat dels Ports estan realitzant distintes millores en els edificis municipals de Morella. En concret, són les unitats de fontaneria i obres les que han començat a reparar alguns desperfectes ocasionats per l'onada de fred siberià i a realitzar distintes reformes. Els alumnes treballaran a l'Ajuntament i a l'Espai Firal durant les pròximes dos o tres setmanes, per a després realitzar obres que milloren l'accessibilitat en l'entorn de la Plaça Colom.

S'estima que estos treballs es desenvolupen durant dues o tres setmanes. Una vegada que finalitzen les millores en els edificis municipals, la brigada d'obres realitzarà unes obres previstes en el Pla d'Accessibilitat, en la zona de la Plaça Colom. En concret, es construiran rampes en el Portal del Rei i en l'accés a les vivendes de la zona. Unes obres que complementaran la de reurbanització d'este vial que s'està escometent des de fa un parell de mesos.

Ripollés ha mostrat la seua “satisfacció” pel pagament de la Generalitat de les nòmines als treballadors i espera que “no tornen a succeir-se estos impagaments”. Cal recordar que l'administració autonòmica devia diverses mensualitats a estos joves de l'Escola Taller, que va sufragar la passada setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.